nedeľa 22. mája 2011

.help.help.help!

 Zijeeeem:)
Aj ked som sa tyzden neozvala, ale zijem.
Tento tyzden bol strasny!!! V stredu som mala 3 testy v jeden den. Zacalo to nemcinou straasneee.... A dopadlo to otrasne ! :D Potom nam ucitel povedal, ze do konca decembra mame cas na nasu pracu a tema je ENERGIA! ludia, ja nemam sajnu o com idem na 10stran pisat a potom to este pred celou triedou prezentovat. Najhorsie na tom je, ze znamka za tu pracu sa mi bude pocitat na vysvedcko a zaverecne testy.
V praci som sa pytala o com by som mohla pisat a dostala som navrhy, ze napr. o tom, ze by som porovnavala ako ludia zili v minulosti, kedy kto objavil ziarovku a ako ludia ziju a vyuzivaju elektrinu teraz. Co vy nato??

BTW. Uz was je 32 followers!! No asi Vas moc nebavim :(((
__________________________________________

Im still alive.
But this week was horrible! I had 3 tests on Wednesday. It began with German lesson... terrible! And it ended even more worse than I expected!
And the most horrible thing is that teacher gave up an assigment, which means we have a time till end of the december to write 10 pages about ENERGY!!! I dont have any ideas! This is gonna be veeery difficult. :(
Any ideas about what should I be writing?


BTW: I got 32 followers! I think I am boring you!! :(((




Yours D*

XOXO

9 komentárov:

Unknown povedal(a)...

s tymi followermi si nelam hlavu, to sa stava :)

Nikolas povedal(a)...

super prsteň ;)

bellatrix povedal(a)...

do konca decembra? sak to mas este straaasne vela casu, to stihas napisat aj 10 takych prac. a s followermi sa netrap, ja mam tiez podobne cislo a to po dlhsej dobe fungovania blogu. napriklad ja sledujem tvoj blog (aj strarsie tvoje blogy) uz velmi davno a nie som follower, srkatka su sluzbu sledovania blogu nevyuzivam. proste ked ma nejaky blog bavi tak nan chodim :)

káča povedal(a)...

mě bavíš ;-) líbí se mi ten béžový kabat a ty prsteny

Julie povedal(a)...

ty nausnice jsou skvely..presne takovy jsem driv shanela, tak dlouho jsem je nemohla nikde najit, az jsem na to zapomnela.. :DD

Hope Adela Pasztor povedal(a)...

i love your bohemian top and heart earrings! =)

http://pinkchampagnefashion.blogspot.com/

Anna povedal(a)...

Ahojky:-)
A copak děláš za školu...? Já mám testy 3.6. Energie, to tema by se mě taky moc nelíbilo:-/
Tu sovičku miluju!:-)

Bridge of Memories povedal(a)...

pekne doplnky :))

Klér povedal(a)...

Ty náušničky jsou krásné :-)